Geplaatst op Geef een reactie

Gelukkig nieuwjaar! Start Hiking in 2020

Gelukkig nieuwjaar!

Allereerst: gelukkig nieuwjaar! Een nieuw jaar, een nieuw decennium en hopelijk veel nieuwe, gave hikes! Ik wens je het allerbeste voor 2020 met hopelijk gave hikes! Misschien wordt dit wel het jaar waarin je ‘start’ met hiken, in dat geval.. lees vooral verder!

Plannen voor 2020

Als je nog geen plannen hebt voor 2020, kijk dan eens op de inspiratiepagina’s op starthiking. Je vindt er mooie tochten door het wilde Schotland en prachtige Zweden. De West Highland Way kronkelt door de highlands, maar nooit ver van dorpjes en is daarmee geschikt voor beginners die wat vastigheid zoeken. De meest ruige natuur vind je langs Kungsleden, wég van de beschaving. De Affric Kintail Way is een gave tocht die je ook in een lang weekend kan lopen. Maar ook dichterbij huis heb je mooie tochten, waaronder het Twentepad. Daar kan je kamperen op paalkampeerplaatsen, wat een beetje in de buurt komt van wildkamperen.

Mijn plannen liggen nog niet vast, maar ik hoop een paar mooie (lange) hikes te maken!

Inspiratie uit 2019

In 2019 ben ik met Start Hiking begonnen. Een prachtig avontuur waarin al geweldige dingen op mijn pad zijn gekomen – met hopelijk nog vele ontmoetingen, kansen en hikes in 2020. Hieronder vind je een overzicht van interessante blogs en reviews uit 2019 om 2020 goed te beginnen!

Reisverslagen
West Highland Way
East Highland Way
Kungsleden
Torres del Paine
Affric Kintail Way

Reviews
Osprey Exos 58
Klean Kanteen Insulated Wide

Kennis
Droog blijven tijdens het hiken
Warm blijven tijdens wildkamperen
Het kiezen van een wildkampeerplek
Koffiezetten tijdens het hiken

Trail talk
Waarom huren 1: kennismaken met hiken
Waarom huren 2: kennismaken met uitrusting

en

Waarom hiken 1: de natuur
Waarom hiken 2: de rust
En als laatste: Waarom hiken 3: fysieke uitdaging

Uitrusting huren en maaltijden

Klaar om op avontuur te gaan of ben ben je geïnspireerd geraakt door de verslagen, foto’s en blogs? Kijk dan ook bij de uitrusting die wij verhuren. Voor een scherpe prijs huur je een complete set. ‘Slapen’- uitrusting als je wilt wildkamperen met een échte lichtgewicht trekkerstent, slaapmat en slaapzak. ‘Hiking’-uitrusting voor al je hiking benodigdheden als tas en accessoires, kookspullen en meer.

Neem ook een kijkje in onze webshop voor de lekkerste maaltijden voor jouw hike – of ander avontuur!

Heb je vragen, wil je sparren over jouw plannen of wil je wat meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

gelukkig nieuwjaar

Win REAL Turmat

Wie jarig is trakteert! Op de Instagram pagina van Start Hiking maak je vanaf 3 januari kans om REAL Turmat maaltijden te winnen. Je kan meedoen op Instagram tot en met 31 januari, in de eerste week van februari maak ik de winnaar bekend. Je maakt kans op een compleet pakket met een ontbijtje, soep en 2 heerlijke maaltijden: een vegan en heerlijke pulled pork. Kijk snel op mijn instagrampagina!

Gelukkig nieuwjaar! Op naar een fantastisch 2020 met hopelijk prachtige hikes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *