Twents blokje om

Routes Twents blokje om

Essenroute

Prachtige route langs de Twentse essen

Stuwwalroute

Over de glooiende stuwwal van Twente

Deze routes zijn onderdeel van het Twents Blokje Om

Deze routes zijn onderdeel van Twents blokje om. Prachtige routes van in totaal meer dan 300 km door Twente. Wil jij meer lezen over de routes van het Twents blokje om? Benieuwd naar de smokkelroute en stuwwalroute? Klik dan hieronder op de button – en ontdek! Je leest op Twentsblokjeom.nl ook blogs van Start Hiking in samenwerking met Visit Twente.

Blogs

Lees mijn verhaal in het reisverslag over de Essenroute. De lente, wild spotten en genieten van het Twentse coulissenlandschap - je leest het in deze blog!
Op de website van Visit Twente lees je een reisverslag van de Essenroute van mijn wandeling in een gastblog. Inclusief mooie foto's, video, de route en tips!
Op de website van Visit Twente lees je vijf tips voor de Essenroute in een gastblog van Start Hiking. Op zoek naar de inside tips voor de Essenroute?
Op de website van Visit Twente lees je een reisverslag van de Stuwwalroute van mijn wandeling in een gastblog. Inclusief mooie foto's, video, de route en tips!
Op de website van Visit Twente lees je vijf tips voor de Stuwwalroute in een gastblog van Start Hiking. Op zoek naar de inside tips voor de Essenroute?

Nog vragen? 

Neem gerust contact op! We denken graag met je mee

Bekijk ook andere inspiratiepagina's!

East Highland Way

Een prachtig vervolg op de WHW

West Highland Way

Een goede eerste kennismaking met hiken

waarom hiken natuur

Kungsleden

Extreme wildernis boven de poolcirkel

Twentepad

een midweek of lang weekend dicht bij huis!