Reviews

Beoordeling webshop

Reviews

5
Rated 5 out of 5
5 uit maximaal 5 sterren (gebaseerd op 10 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Fijne service

Rated 5 out of 5
6 augustus 2021

Na de eerste bestelling bij Start hiking bleek het verzendbedrijf het pakket onderweg te zijn verloren. Start Hiking heeft hierbij prettig met ons meegedacht en ons direct een alternatief aangeboden zodat wij alsnog zorgeloos aan onze hikevakantie in Ijsland konden beginnen.
Start Hiking bedankt voor de goede service!

Ike & Taryn

Aanrader

Rated 5 out of 5
2 mei 2021

Goed assortiment buitensportmaaltijden, duidelijke uitleg bij de producten en zelfs de backorder was supersnel binnen. Aanrader!

Ralph

Outdoor voeding

Rated 5 out of 5
29 april 2021

Bij het huren van een tent en slaapzak heb ik gelijk ook outdoor voeding besteld, wat erg handig was. Dit was de eerste keer dat ik gevriesdroogde voeding probeerde, en er gelijk wat energie repen bij besteld. Eerst was ik wel wat skeptisch over de smaak en of z’n gevriesdroogde maaltijd wel goed vult. Totaal ongegrond, zo bleek. De maaltijden zijn verassend lekker, vullen goed en houden je goed warm ondanks dat je de hele dag buiten door hebt gebracht. Ook al een aanrader dus.

Rianne van de Rijt

Lekker en voedzaam

Rated 5 out of 5
27 april 2021

Ik heb dergelijke gevriesdroogde maaltijden al in geen jaren meer gebruikt, tot voor kort dus. Alle ontbijtzakjes en warme avondmaaltijden waren nagenoeg allemaal erg lekker en voedzaam. Na het nuttigen ervan had ik geen hongergevoel meer tenminste. Voor een volgend avontuur weet ik waar ik weer kan bestellen.

Pieter

Service met passie 🙂

Rated 5 out of 5
27 juni 2020

Ik was op zoek naar kwalitatieve en lekkere vriesdroogmaaltijden, specifiek voor mijn solo zeilreis. Wat een service heb ik ervaren! Alle aandacht voor mijn vragen, fijne manier van advies en meedenken. Start Hiking is dé plek om snel op de juiste producten te komen die je wenst. Echte aanrader!!!

Lars Ros

Beoordeling uitrusting verhuur

Reviews

5
Rated 5 out of 5
5 uit maximaal 5 sterren (gebaseerd op 4 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Superlichte slaapuitrusting van goede kwaliteit

Rated 5 out of 5
21 augustus 2021

Bij Start Hiking heb ik een ‘slaapuitrusting’ gehuurd voor paar dagen wandelen & kamperen. Alle spullen waren vederlicht en van goede kwaliteit (de tent heeft zware hoosbuien prima doorstaan, comfortabele mat & slaapzak, alles paste makkelijk in een 60L-rugtas). Ik vond het handig om deze uitrusting niet aan te hoeven schaffen en een plek te geven in huis. Start Hiking is ideaal als je heel af en toe lichtgewicht wilt kamperen of eens wilt kijken of het wel iets voor je is.

Jolanda

Huren tent en slaapzak voor een fris paasweekend

Rated 5 out of 5
29 april 2021

Voor een paasweekend naar Texel heb ik een 2 persoons scarp tent en slaapzak gehuurd, om zo te testen of wandelen + kamperen ons zou bevallen. Het huren ging gemakkelijk, de spullen waren ruim op tijd binnen, ze waren zelfs een dag eerder binnen dan verwacht. Goede service! Door de gebruiksaanwijzing was het duidelijk hoe je de tent op moet zetten. Ook al hadden we nog nooit een Scarp tent opgezet. Alle communicatie en het ophalen en terug sturen van het pakket zijn heel soepel verlopen. Ook was het handig dat je met de gehuurde spullen ook outdoor voeding kan mee bestellen. Zelfs met het gure weer hebben we een top weekend gehad! Zeker een aanrader, want als je thuis komt is het zelfs niet perse nodig de tent schoon te maken 🙂

Rianne van de Rijt

Super aanrader!

Rated 5 out of 5
27 februari 2020

Ik ben wezen kamperen tijdens de storm 22/23 februari met een gehuurde tent(Scarp 1) van StartHiking, het was een mooie proef voor mijn trip naar Schotland later dit jaar. Het is een geweldige tent, snel op te zetten, heeft mij perfect droog gehouden in de storm met hevige regenbuien. Hij bleek toch iets te krap voor mij en mijn Mechelse herder die mee was daarom huren we de volgende keer de Scarp 2 om te kijken of dat beter bevalt. Contact verloopt heel soepel, je kunt terecht met al je vragen en er wordt ook fijn meegedacht. Op de website staat heel veel info die handig is voor vooral de beginnende hiker maar ook de meer ervaren kan het handig zijn, je bent immers nooit te oud om te leren :).

Anoeska

Wat een top site

Rated 5 out of 5
1 december 2019

Al jaren Hike ik en dit is de site die alle basis info eindelijk bij elkaar brengt, goede relevante doorlinks en je kunt ook nog uitrusting huren. Geweldig voor mijn soms onervaren mede hikers. Top gewoon

Robert Versteeg

Beoordeel Start Hiking!

Niets om te reviewen?

Neem dan zeker een kijkje in onze webshop. We verkopen uitsluitend kwalitatief hoogwaardige maaltijden: boordevol smaak, met uitgebalanceerde voedingswaarden én geen zak vol palmolie. 

Of kijk naar de uitrusting die wij verhuren. Twee complete pakketten waarmee je klaar bent voor jouw hiking avontuur!

Kungsleden