Reviews

Beoordeling webshop

5
5,0 rating
5 uit maximaal 5 sterren (gebaseerd op 6 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Reviews

Service met passie 🙂

5,0 rating
27 juni 2020

Ik was op zoek naar kwalitatieve en lekkere vriesdroogmaaltijden, specifiek voor mijn solo zeilreis. Wat een service heb ik ervaren! Alle aandacht voor mijn vragen, fijne manier van advies en meedenken. Start Hiking is dé plek om snel op de juiste producten te komen die je wenst. Echte aanrader!!!

Lars Ros

Super!

5,0 rating
15 juni 2020

Hele fijne webshop met een goede en overzichtelijke indeling. Ook fijn dat er op de website allerlei informatie wordt gegeven over hiken! Dit vult elkaar mooi aan.
Erg tevreden over de maaltijden die ik had besteld voor het wandelen van het Twentepad. Zou het haast ook bestellen om gewoon thuis een keer te eten! De pulled pork en tent meal cous cous zijn echte aanraders!

Pauline

prima buitensportvoeding, snelle levering

5,0 rating
15 juni 2020

Mijn eerste bestelling bij Start Hiking is prima bevallen. Een prettige website met goede merken buitensportvoeding. Snelle levering.

Maya

Goede website en goede communicatie

5,0 rating
26 maart 2020

Mathias is gedreven om je als klant goed te bedienen. Ik ben blij met de produkten.
Een aanrader!

Niek

Aanrader

5,0 rating
3 november 2019

Goed assortiment met de betere merken. Snelle levering met een persoonlijk detail. Kom hier zeker terug voor mijn volgende tripje.

Sven

Mooi assortiment maaltijden, snelle levering en attent contact.

5,0 rating
7 juli 2019

Goed assortiment van mijn favoriete droogvoermerk. Ook levering bij een PostNL-locatie was mogelijk.

Marla

Beoordeling uitrusting verhuur

5
5,0 rating
5 uit maximaal 5 sterren (gebaseerd op 2 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Reviews

Super aanrader!

5,0 rating
27 februari 2020

Ik ben wezen kamperen tijdens de storm 22/23 februari met een gehuurde tent(Scarp 1) van StartHiking, het was een mooie proef voor mijn trip naar Schotland later dit jaar. Het is een geweldige tent, snel op te zetten, heeft mij perfect droog gehouden in de storm met hevige regenbuien. Hij bleek toch iets te krap voor mij en mijn Mechelse herder die mee was daarom huren we de volgende keer de Scarp 2 om te kijken of dat beter bevalt. Contact verloopt heel soepel, je kunt terecht met al je vragen en er wordt ook fijn meegedacht. Op de website staat heel veel info die handig is voor vooral de beginnende hiker maar ook de meer ervaren kan het handig zijn, je bent immers nooit te oud om te leren :).

Anoeska

Wat een top site

5,0 rating
1 december 2019

Al jaren Hike ik en dit is de site die alle basis info eindelijk bij elkaar brengt, goede relevante doorlinks en je kunt ook nog uitrusting huren. Geweldig voor mijn soms onervaren mede hikers. Top gewoon

Robert Versteeg

Beoordeel Start Hiking!

Niets om te reviewen?

Neem dan zeker een kijkje in onze webshop. We verkopen uitsluitend kwalitatief hoogwaardige maaltijden: boordevol smaak, met uitgebalanceerde voedingswaarden én geen zak vol palmolie. 

Of kijk naar de uitrusting die wij verhuren. Twee complete pakketten waarmee je klaar bent voor jouw hiking avontuur!

Kungsleden