Over Start Hiking

Waarom Start hiking?

Mijn allereerste hike liep ik in een spijkerbroek, zonder regenjas of – broek, grote petflessen water en veel te veel gewicht op mijn rug. Het was geweldig en smaakte naar meer! Achteraf had ik echter wel door dat goede materialen en de juiste kennis het hiken nóg leuker maken.

Als je op het idee komt om te gaan hiken – en er zijn fantastische tochten zowel dichtbij als ver weg – is de investering toch vaak een drempel. Is de investering geen probleem, dan raak je nog de weg kwijt in de gigantische hoeveelheden gear, stoffen, membranen en nieuwigheden die verkrijgbaar zijn. Het idee van Start Hiking is om die drempel weg te nemen, zodat je erop uit kunt! 

Huur je uitrusting en ontdekt of je het hiken leuk vindt, wat je zoekt in uitrusting en maak kennis met kwalitatief hoogstaande producten die zich hebben bewezen in de outdoor-branche, of ga voor het gemak van all-inclusive huren. De redenen zijn legio, maar het belangrijkste is om gewoon te gaan! Zelfs al is dat in je spijkerbroek.

Hopelijk tot snel!

Mathias

Contactgegevens

Heb je vragen? Stuur ons een mailtje

info@starthiking.nl

Adresgegevens

Start Hiking 
Mathias Wielinga

Mail: info@starthiking.nl
KvK: 74384104
btw-id: NL002369569B81

Vestigingsadres:
Erve Escher 16
7625 NG Zenderen
Geen bezoekadres – alleen op afspraak
Ik woon zelf in Amsterdam,  in overleg is het ook mogelijk om hier verhuur uitrusting op te halen.

Wil je contact met ons opnemen? Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Klaar om op avontuur te gaan?

Neem een kijkje op onze inspiratiepagina’s. De gaafste hikes, ver en dichtbij, door ons gelopen. En we vertellen je graag meer over deze hikes en laten de onze mooiste video’s zien.