Geplaatst op 1 reactie

Première Kungsleden documentaire

Aanstaande donderdag, 17 december 2020, om 20:30 (CET) gaat mijn documentaire film KUNGSLEDEN: A Journey Through Northern Sweden in première! En jij kan er bij zijn! Via onderstaande link kom je op de Youtube pagina van de online première. De film start op 20:30 – dus zorgt dat je er bij bent zodat we met z’n allen samen kunnen kijken vanaf onze eigen bank.

Ik liep Kungsleden afgelopen zomer. Een geweldige tocht van 443 kilometer, waar ik ook het nodige over op mijn blog schreef en ga schrijfen. Één van mijn doelen tijdens deze hike, was het opnemen van deze documentaire. Bepakt en bezakt met ruim 2,5 kilo aan camera apparatuur, trok ik door de Zweedse bergen. Daar interviewde ik andere hikers en legde de prachtige, ongerepte natuur vast op de gevoelige plaat. Ik hoop dat ik met de video het gevoel van een lange afstandswandeling heb vastgelegd – of dat nu Kungsleden is, of elders. Het gevoel van vrijheid, van kracht, dagen door de natuur met een tent, tas en kaart. Maar ook de verhalen van zo’n tocht, van de mensen die je onderweg tegenkomt.

Wat mij betreft is het aardig gelukt. Ik hoop dat jij dat ook zo ervaart. Dat deze documentaire je laat verlangen naar de natuur, misschien wel een mooie (eerste?) hike op je bucket list zet – in de toekomst in het buitenland of nu al in Nederland. Mocht dat zo zijn – lees dan vooral verder op mijn website of stuur mij een mailtje!

Hopelijk kom je kijken en geniet je van de première van de Kungsleden documentaire. Ik ben benieuwd wat je er van vindt – laat het zeker even weten! Op YouTube, hier in de comments of elders.

Bekijk de documentaire hier (of op Youtube) op 17 december 2020, om 20:30 (CET) !

1 gedachte over “Première Kungsleden documentaire

  1. Wat gaaf dat je dit met ons allen deelt. Het nodigt zeker uit om zelf deze trip te gaan maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *