Geplaatst op Geef een reactie

Videoitem: paalkamperen langs het Twentepad

TwenteFM maakte een leuk videoitem van het paalkamperen langs het Twentepad! In de hoofdrol mijn zusje, Pauline, die samen met 2 vriendinnen het Twentepad liep. Ze werd geïnterviewd op de paalkampeerplaats in Vasse over het paalkamperen en het wandelen van het Twentepad. Bekijk het video item hieronder!

Bron: https://twentefm.nl/achtergronden/61290/0/paalkamperen-in-twente.html

Twente écht ontdekken

Een treffende opmerking is dat je zelfs als Tukker op het Twentepad, Twente pas echt gaat ontdekken. Al wandelend kom je op plekken waar je anders nooit zou komen. Kampeer je op paalkampeerplaatsen waar je anders niet met je tentje zou staan. Zo ontdek je Twente pas echt! Dat kan op het Twentepad, maar ook via andere mooie wandelingen zoals de Essenroute.

Videoitem Paalkamperen langs het Twentepad

Paalkamperen

Paalkamperen langs het Twentepad is fantastisch. Het is het enige streekpad dat je kan lopen via paalkampeerplaatsen. Sinds de sluiting van de paalkampeerplaatsen van Staatsbosbeheer, zijn dit een van de weinige paalkampeerplaatsen die over blijven. Geniet – maar houd je aan de regels! De regels vind je op de palen.

Het is wel even plannen als je het Twentepad gaat lopen. De afstanden tussen sommige paalkampeerplaatsen zijn vrij lang, dus bekijk deze afstanden van te voren goed en zorg voor een plan B!

Je lees hier meer over paalkamperen langs het Twentepad:

Zelf op pad?

Heb jij ook zo’n zin om erop uit te gaan? Lees je goed in op deze website en ga op pad! Kijk ook eens bij de Doe het zelf – hike Twentepad voor complete wandeling. Op de inspiratiepagina van het Twentepad lees je meer over het pad, wat je nodig hebt en een link naar de handige gids van het pad. Op mijn blog vind je ook een overzicht van alle paalkampeerplaatsen langs het Twentepad met locatie, beschrijving en foto’s!

Ook leuk om te lezen:

Het Twentepad is prachtig en te wandelen met tent. In het videoitem over paalkamperen langs het Twentepad maak je kennis met paalkamperen. Krijg je ook zo’n zin op pad te gaan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.