Geplaatst op Geef een reactie

Nieuw: REAL Turmat kippensoep

Nieuw: REAL Turmat kippensoep

Nu in ons assortiment: de nieuwe REAL Turmat kippensoep. Een heerlijke soep voor tijdens jouw hikes. Je vindt de maaltijd in onze webshop onder soep.

Voor deze soep hebben ze bij REAL Turmat een nieuwe bereidingswijze gevonden voor het vriesdrogen van de kip. Als gevolg daarvan heeft de kip een heerlijke sappige smaak én textuur. De stukjes kip zijn ook veel groter! De soep bestaat voor het grootste deel uit kip, zoals dat hoort bij een kippensoep. Maar REAL Turmat heeft de soep toch een licht Oosters tintje meegegeven: lekkere groenten, kruidig en een scheutje kokosmelk. Voordeel van soep is dat het licht verteerbaar is. Een heerlijke maaltijd als tussendoortje of als eerste gang van jouw outdoor restaurant.

Review

Op ons blog vind je ook een review van deze kippensoep! Daarin bespreken we de handige REAL verpakking en de bereiding van de maaltijd. Maar ook de smaak én textuur. In het kort is de soep erg smaakvol, romig en echt heerlijk! De textuur heb je grotendeels zelf in de hand door iets meer of minder water toe te voegen. Ook de textuur van de kip en groenten is verbeterd en werkelijk overheerlijk. Je leest de review HIER.

REAL Turmat kippensoep

Ook nieuw..

Je vindt sinds kort ook REAL on the go beef jerky zout en peper en Clif Bar’s in de smaken Chocolade Almond Fudge en Alpine muesli mix in de webshop. Je vindt deze onder snacks!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.