Geplaatst op Geef een reactie

Winactie Darn Tough

Win Darn Tough sokken!

Op Instagram organiseert Start Hiking een winactie Darn Tough in samenwerking met Darn Tough Benelux. Daarbij maak jij kans op een paar van de vernieuwde Darn Tough light hiking sokken!

Goede hike sokken zijn een belangrijk onderdeel van je uitrusting en ik mag een herenpaar én damespaar van de vernieuwde light hiking sokken weggeven! Darn Tough sokken zie je geregeld terug op de paklijsten van echte thruhikers en zijn uiterst comfortabele merinowollen sokken: temperatuur- en vochtregulerend en door de natuurlijke antibaceriële eigenschappen van merinowol blijven ze heerlijk geurloos! De sokken zijn verschrikkelijk duurzaam en daarom geeft Darn Tough ook garantie voor het leven op hun sokken. Dé sok voor jouw volgende hikeavontuur!

Meedoen?

Wat moet je doen om mee te doen aan deze winactie en kans te maken om deze geweldige sokken?

Ga naar deze post op Instagram en volg de instructies onder deze post om mee te doen. Deelname is via Instagram, de instructies staan ook hieronder.

1. Volg @Starthiking en @Darntough_benelux

2. Like deze foto en tag 1 iemand waarmee jij graag op hiking avontuur wilt. Deel het in je stories voor extra kans (delen niet verplicht, taggen wel)!

3. Vertel mij onder deze foto of je een heren- of damespaar wilt ontvangen en in welke maat!

Heel veel succes!

Winactie darn tough

Voorwaarden

Bij het delen van de post, wordt jouw deelname twee keer meegenomen. De winnaars voor het heren- en damespaar worden random getrokken door de organisatie. Je kan meedoen tot 27 oktober 2019. In de week van 28 oktober maak ik de winnaar bekend. Om kans te maken moet je aan alle bovenstaande vereisten voldoen. Deelname staat alleen open voor deelnemers met een postadres in de Benelux. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Disclaimer

Deze winactie organiseer ik in samenwerking met Darn Tough Benelux. Je leest meer over Darn Tough op www.darntough.com en op de website van de Nederlandse distributeur, waar je ook verkooppunten kan vinden: www.vriezz.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.