De webshop is online! Onder ‘maaltijden’ vind je outdoor maaltijden voor jouw eerste stapjes in de natuur. Je vindt er ontbijt, soep en maaltijden: die heerlijk zijn als lunch én avondeten.

REAL Turmat en REAL Field Meal
Start Hiking verkoopt REAL Turmat en REAL Field meal. Deze maaltijden worden gemaakt in Noorwegen (Tromso) en zijn – mijn mening – de lekkerste maaltijden op de markt. Ik kies er dan ook bewust voor om deze high end maaltijden te verkopen. Ze worden gemaakt van natuurlijke producten, zijn heerlijk, hebben een ‘echte bite’ en hebben een makkelijke verpakking. Daar staat tegenover dat ze wat duurder zijn dan andere alternatieve outdoormaaltijden: maar geloof mij, dat zijn ze waard! Alternatieven met palmolie, een hoop poeders en zout zijn nou niet de maaltijden waar je naar kan uitkijken na een lange dag hiken.

REAL Turmat zijn de outdoor maaltijden en REAL Field meal is het merk van Drytech voor defensie – maar hebben ook een divers aanbod aan ontbijtjes, die je dan ook in de webshop kan vinden.

Blog, beoordelen en plan je maaltijden
Heb je een heerlijke maaltijd gevonden? Help je mede buitenmens door de maaltijd te beoordelen in onze webshop! Je kan binnenkort ook ‘reviews’ verwachten van maaltijden op het blog.

Outdoor maaltijden zijn uiteraard geschikt voor hiken – maar ook voor vissen, vakantie, fietsen, wandelen, kayaken, kamperen en nog veel meer. Je hoeft alleen kokend water toe te voegen en even te wachten. Handig voor al je geen keuken tot je beschikking hebt (of niet wilt koken!)

Wil je maaltijden kopen, maar heb je geen idee wat je nodig hebt? Kijk dan even op onze pagina ‘plan je maaltijden’. Hier vind je een handig stappenplan om jouw maaltijden te plannen.

Levering
Plaats je een bestelling in onze webshop en zijn de producten op voorraad, dan doen wij ons best om deze binnen 1 tot 3 werkdagen te leveren. Heb je de maaltijden voor een bepaalde datum nodig, laat dat dan even weten in het opmerkingenveld voordat je afrekent.

Bestel je een product op nabestelling? Dan zal de levering van je gehele bestelling wat langer duren omdat deze maaltijden bij onze leverancier besteld moeten worden. Over het algemeen kun je de maaltijden dan binnen 5 a 8 werkdagen verwachten.

Daarbij: verzenden is gratis vanaf 50,- euro!

Toekomst
Er staan maar liefst 20 producten in de webshop van REAL. Mis je enkele producten uit het assortiment van REAL? Stuur even een berichtje naar info@starthiking.nl en dan kijk ik of we het product kunnen opnemen in ons assortiment. We kunnen alle producten van REAL leveren.

Wat de toekomst nog meer gaat brengen? Ik ben aan het kijken of ik mijn aanbod high end maaltijden kan uitbreiden. Start Hiking kiest bewust voor kwalitatieve, heerlijke maaltijden, gemaakt van natuurlijk ingrediënten. Er zijn nog enkele andere producten die daar aan voldoen, en hopelijk vind je die binnenkort terug in de webshop. Ook kan je op termijn de categorie ‘snacks’ verwachten.

Wederom, mis je iets of heb je en tip? Stuur even een berichtje of laat een comment achter! 🙂

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *