Geplaatst op Geef een reactie

Review Clif Bar Chocolade Almond Fudge

Review Clif bar chocolade almond fudge

Tijd voor een review Clif Bar chocolade almond fudge. Snacks kiezen voor jouw hike is natuurlijk voor een groot deel af van persoonlijke voorkeur. Toch zijn reviews handig om een idee te krijgen van de wat er zoal te krijgen is: verpakking, voedingswaarde, textuur en smaak. Dit keer de review de Clif Bar Chocolade Almond Fudge!

Verpakking en voedingswaarden

De Clif zit in een mooie wikkel met een mooi fel oranje kleurtje. Belangrijker is dat de wikkel een week in de tas prima overleefd. Op de achterzijde zit een heel boekwerk met vertalingen – een beetje onnodig, maar die trek je er zo af.

In de reep van 68 gram zitten maar liefst 274 kcal. Dat maakt de Clif de perfecte snack tussen maaltijden door. De energiereep bevat gemiddeld genomen relatief veel vet en proteïne ten opzichte van de klassieke ‘energybar’, waarmee de reep bij uitstek geschikt is voor duursporten als fietsen of hiken. Of skiën – want op de latten hebben wij deze reep getest. De ingrediëntenlijst ziet er goed uit – in deze repen vind je geen palmolie!

Textuur en smaak

De textuur van de reep is lekker! Door de fudge is de reep flink smeuïg. Iedereen kent die goedkope mueslierepen wel waarbij een hoopje zaden bij elkaar wordt gehouden door suikers. Dat is hier niet het geval, het is net een smeuïg koekje.

De amandel proef je goed. De fudge is ook goed aanwezig, maar de reep is gelukkig niet te zoet. De chocoladesmaak is niet erg sterk, die had wat mij betreft wel iets meer terug mogen komen. Ben je op zoek naar meer chocolade, kijk dan eens naar de chocolade chip. Maar, Al met al is deze Almond Fudge een heerlijke reep!

Clif Bar Chocolade Almond Fudge

€ 1,95
8.2

Verpakking

7.0/10

Textuur

8.7/10

Smaak

8.5/10

Prijs/kwaliteit

8.5/10

Pluspunten

  • Smeuïg
  • Veel energie voor de duursporter!

Minpunten

  • Chocoladesmaak blijft beetje afwezig
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *