Geplaatst op 1 reactie

Review Clif Bar Chocolate Chip

review clif bar chocolate chip

Tijd voor een review Clif Bar chocolate chip. Snacks kiezen voor jouw hike is natuurlijk voor een groot deel af van persoonlijke voorkeur. Toch zijn reviews handig om een idee te krijgen van de wat er zoal te krijgen is: verpakking, voedingswaarde, textuur en smaak. Dit keer de review de Clif Bar Chocolate Chip!

Verpakking en voedingswaarden

De Clif zit in een mooie wikkel met een mooi blauw ‘cookie monster’ kleurtje. Belangrijker is dat de wikkel een week in de tas prima overleefd. Op de achterzijde zit een heel boekwerk met vertalingen – een beetje onnodig, maar die trek je er zo af.

In de reep van 68 gram zitten maar liefst 271 kcal. Dat maakt de Clif de perfecte snack tussen maaltijden door. De energiereep bevat gemiddeld genomen relatief veel vet en proteïne ten opzichte van de klassieke ‘energybar’, waarmee de reep bij uitstek geschikt is voor duursporten als fietsen of hiken. Of skiën – want op de latten hebben wij deze reep getest. De ingrediëntenlijst ziet er goed uit – in deze repen vind je geen palmolie!

Textuur en smaak

De textuur en smaak van deze reep doet zijn wikkel eer aan: het is echt net een chocolate chip koekje. Lekker smeuïg, maar niet zo klef als de fudge. De reep is zelfs een beetje crunchy – smeuïg maar met een bite. In tegenstelling tot mueslirepen die vrij korrelig zijn, zijn deze repen wel lekker smeuïg. De reep vult ook erg goed, het is een echte energiebom. De smaak doet sterk denken aan een kruising tussen een chocolate chip koekje en een mueslireep. Kortom, een lekkere reep voor jouw outdoor avonturen!

Clif Bar Choclate Chip

€ 1,95
8.3

Verpakking

7.0/10

Textuur

8.7/10

Smaak

9.0/10

Prijs/kwaliteit

8.5/10

Pluspunten

  • Smeuïg én met bite
  • Net een koekje

1 gedachte over “Review Clif Bar Chocolate Chip

  1. Oeh ja deze vind ik ook echt heerlijk, zeker na kilometers wandelen in de bergen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *