Geplaatst op Geef een reactie

Nieuw: Vegan maaltijden van REAL Turmat en Firepot

Nieuw in assortiment: REAL Turmat vegan maaltijden.

REAL Turmat komt met drie nieuwe vegan maaltijden: Pasta in tomatensaus, courgette met zoete maïs en een Thaise rode curry. Deze maaltijden vind je vanaf nu ook in onze webshop! Heerlijke vegan maaltijden, gezond en lekker voor jou tijdens het hiken én goed voor het milieu. Alle drie op voorraad!

Ook nieuw in assortiment: Firepot Dal met rijst een spinazie.

Sinds kort vind je ook een extra vegan maaltijd van Firepot in ons assortiment. Een heerlijke vegan maaltijd met vijf verschillende soorten linzen. De Firepot maaltijden zijn ook direct leverbaar. Kijk in onze webshop voor meer maaltijden van Firepot. Zo vind je ook de vegan orzo bolognese, chile non carne en porcini risotto in onze webshop, allemaal vegan!

Vegan assortiment uitgebreid

Je kon reeds al terecht in onze webshop voor vega en vegan maaltijden, waaronder de Chili stoof en de vegetarische couscous van REAL Turmat. Maar met deze toevoegingen breiden we ons vegan assortiment sterk uit. In onze webshop heb je nu ruime keuze uit vegan en vegetarisch. Zo is er nog meer te kiezen naast de ruime keuze aan lam, rendier, vis, kip, rund en varkensvlees. Eet smakelijk!

Ben jij op zoek naar vegan of vega maaltijden? Dan zit je dus bij Start Hiking goed! In onze webshop vind je namelijk een breed assortiment, inclusief de nieuwe REAL Turmat maaltijden. Maar er is ook genoeg te kiezen met rund, varken, kip of vis. Neem vooral zelf een kijkje in onze webshop en eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *