Nieuw in onze Webshop: maaltijden van Summit to Eat! Lees snel verder!

Summit to Eat

De maaltijden van Summit to Eat zijn ontworpen om makkelijk mee te kunnen nemen: door ze te vriesdrogen zijn de maaltijden handzaam en licht van gewicht. De maaltijden worden voordat ze gevriesdroogd worden eerst gekookt, waardoor ze goed en gebalanceerd van smaak zijn en van goede kwaliteit.

De bereiding is erg makkelijk: alleen water toevoegen. Een voordeel van Summit to Eat is dat ze aan de binnenzijde van de zakjes een duidelijke waterniveau indicatie hebben, zodat je makkelijk kan doseren.

Al met al voegen we met Summit to Eat heerlijke maaltijden toe aan onze webshop. Goede smaken, gebalanceerde voeding en goede kwaliteit. Vanwege onze focus op hoogwaardige maaltijden, vind je ook in deze Summit to Eat maaltijden geen zak vol poeders, E-nummers en palmolie.

Maaltijden

Per direct zijn er vier maaltijden verkrijgbaar van Summit to Eat: Kip Fajita, Macaroni met kaas én twee vegan opties: Pittige pasta arrabiata en Vijf bonencassoulet. Stuk voor stuk lekkere maaltijden. De maaltijden zijn ook al gelijk op voorraad, dus perfect voor last minute vakantie inkopen.

Dus. Vanaf nu zijn vier nieuwe maaltijden verkrijgbaar – je vindt de Summit to Eat maaltijden in onze Webshop. Neem snel een kijkje! Houd ons blog in de gaten voor reviews van deze maaltijden!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *