Geplaatst op Geef een reactie

Nieuw in de webshop: TentMeals en meer!

Sinds kort vind je nieuwe maaltijden in onze webshop, waaronder nieuwe maaltijden – zowel ontbijt als volledige maaltijden – van het Britse TentMeals. Ook vind je enkele nieuwe smaken van Firepot en een paar maaltijden in composteerbare verpakking. Benieuwd? Lees verder!

TentMeals

TentMeals is een Brits merk die kiezen voor natuurlijke maaltijden zonder poespas of additieven: gewoon lekkere maaltijden met veel energie. Sinds kort staan er verschillende maaltijden van TentMeals op onze website – als enige in Nederland! De maaltijden komen in 500kcal en 800kcal varianten en bevatten veel complexe koolhydraten, proteïne en vezels van natuurlijke ingrediënten, zodat jij snel herstelt na een pittige dag in de natuur.

Je vindt in ons assortiment drie ontbijtmaaltijden van 500kcal: blauwe bessen explosie, subtiele kaneel en super seeds en rode bessen. Ook vind je drie volledige maaltijden, zowel in de 500kcal als 800kcal versie: Amandel Jalfrezi, Italiaanse couscous en Marokkaanse Mango. Bij de snacks vind je tenslotte het Mango mengsel.

Bekijk hier alle TentMeal maaltijden!

Firepot

Sinds kort vind je ook enkele nieuwe smaken van Firepot in ons assortiment, waaronder de Chili con carne, Orzo pasta bolognese en de vegetarische varianten daarvan. Maar je vind ook de Orzo pasta bolognese en de Porcini risotto in de composteerbare verpakking: uniek, innovatief én hartstikke duurzaam.

Bekijk hier alle Firepot maaltijden!

Verder nieuw in de webshop

Recentelijk is de webshop qua looks en functionaliteit op de schop gegaan. Zo kun je nu onder andere het volgende in de webshop tegenkomen:

  • Veel nieuwe producten in onze webshop! Naast TentMeals en Firepot hebben we nu ook het volledige assortiment REAL Turmat in de webshop! Ook het assortiment van REAL Field Meals, REAL On the Go, Firepot, TentMeals én verder blijven we gestaag uitbreiden. Maar alleen met gezonde en milieuvriendelijke maaltijden zónder een klodder palmolie.
  • Filteren op meer eigenschappen: allergenen, merk, dierlijke producten of vegan en vegetarisch, er is van alles mogelijk!
  • Vergelijken van producten via de vergelijkknop, in één oogopslag vergelijken op eigenschappen, gewicht en kilocalorieën per verpakking.
  • Vind je bij het product een link naar een reviewblog als die er over die maaltijd is.
  • Meer informatie vinden over de merken bij de producten en makkelijk doorklikken naar een productoverzicht van het betreffende merk.
  • Is het winkelmandje en de afrekenomgeving overzichtelijker geworden.
  • Kun je een account aanmaken, op onze website of tijdens het afrekenen, zodat je in het vervolg makkelijk kan afrekenen én al jouw bestellingen in één overzicht kan terugvinden.

Neem snel een kijkje in onze webshop!

Nieuw in de webshop: Tentmeals
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *