Geplaatst op Geef een reactie

Nieuw in de webshop LYO Food

Nieuw in de webshop: LYO Food. Dit Duits-Poolse merk staat hoog aangeschreven in de outdoorwereld en hebben al enkele prijzen gewonnen met hun maaltijden, waaronder de ISPO Gold Award.

LYO Food

LYO Food is gebaseerd op de combinatie van de kennis van Lyovit – een van de grootste producenten van gevriesdroogde kruiden – en een streven naar gezonde, natuurlijk en heerlijke maaltijden.

Alle maaltijden zijn vrij van conserveringsmiddelen, kunstmatige additieven en palmolie. Optimaal gebalanceerde maaltijden tegen een minimaal gewicht en maximale voedingswaarde. Perfect voor jouw outdoor avonturen!

Nieuw in de webshop LYO Food
De Nettle Curry – met de ontwikkelaar klimmer Sean

Nu in de webshop

In onze webshop vind je vanaf vandaag LYO Food. Onder maaltijden vind je 5 smaken, waarvan 3 in zowel de small als big pack. De BIG Pack’s hebben een stuk meer kilocalorieën voor de grote honger! Je vindt de smaken Beef Stroganoff (2x), Farfalle met gorgonzola en spinazie (2x), Kip Tikka Masala (2x), Groene ‘nettle’ curry en Risotto met linzen en avocado mousse vanaf nu in onze webshop.

Onder ontbijt hebben we 3 ontbijtmaaltijden van LYO toegevoegd. De ontbijtjes van LYO zijn op basis van plantaardige melk – mocht je last krijgen van koemelk maar wel zin hebben in een lekker, romig ontbijt, dan is dit de oplossing! De ontbijtmaaltijden zijn met verschillende fruitsoorten en zaden gemaakt – voor ieder wat wils.

Onder soep vind je een gevulde en overheerlijke goulash soep. Vooral een aanrader als het wat frisser is of als snelle lunch.

Als laatste: onder snack vind je een nieuwe categorie: fruit! Gevriesdroogd fruit zonder enige toevoeging. Het grote voordeel is dat dit fruit houdbaar blijft, handig is gesneden en voorverpakt en daarmee bij uitstek geschikt voor langere expedities waarbij je hunkert naar een fruithapje. Van banaan, tot bosvruchten. Neem gerust een kijkje.

Je vindt LYO Food in onze webshop! Mis je nog enkele smaken of heb je vragen, neem gerust contact op. En neem een kijkje in de webshop en ontdek de heerlijke maaltijden van LYO!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *