Geplaatst op Geef een reactie

Nieuw in de webshop: Forestia en Katadyn

Nieuw in de webshop: Forestia en Katadyn. Het Spaanse Forestia heeft een interessante propositie: niet lichtgewicht maar gemakkelijk en zónder brander te bereiden met een heatless zak en ontzettend smaakvol. Katadyn is hét topsegment waterfilters en in ons assortiment vind je de lichtgewicht BeFree modellen.

Forestia

Forestia komt uit Spanje. Deze gesteriliseerde maaltijden zijn gemakkelijk te herkennen dankzij de elegante verpakking. Gesteriliseerde maaltijden hoeven niet te worden gerehydrateerd met water. Met deze conserveringsmethode blijven smaken en smaken goed behouden. Het assortiment van Start Hiking bevat voor nu alleen uit de maaltijden in zakjes uitgerust met een zelfopwarmend zakje waarmee je warm kunt eten zonder vuur. Deze formule valt vooral in de smaak bij dagwandelaars. Je hoeft geen brander en extra water mee, maar hebt in een handomdraai een lekkere maaltijd voor onderweg.

De recepten van Forestia zijn natuurlijk en bereid zonder bewaarmiddelen. Sommige recepten zijn veganistisch of vegetarisch. Porties zijn van 350 g om een stevige en lichte maaltijd te hebben om in je rugzak te dragen.
Geniet van je maaltijd met Forestia!

Katadyn

De Zwitserse Katadyn Group wordt beschouwd als een toonaangevende leverancier van producten en complete oplossingen voor de outdoor-, reis- en kampeersector.

De BeFree reeks ultralichte en snelle waterfilters zijn effectief tegen micro-organismen, zijn super licht, compact en perfect voor sporten en hiken. Het filterelement verwijdert onder andere bacteriën, cysten, sedimenten en andere deeltjes die groter zijn dan 0,1 micron.

Nu in de webshop

In onze webshop vind je vanaf vandaag Forestia en Katadyn. Onder maaltijden vind je 3 smaken in self heating verpakkingen van Forestia en onder accessoires vind je het 0,6L, 1,0L en vervangingsfilter van Katadyn BeFree.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *