Nieuw in assortiment: Firepot Food

Vanaf nu vind je in onze webshop maaltijden van Firepot Food. Heerlijke, voedzame, gedehydrateerde maaltijden uit Dorset, Engeland. Lees snel verder!

Heerlijk en voedzaam

De maaltijden van Firepot zijn geïnspireerd door avontuur en gemaakt van lokale producten uit Dorset, Engeland, waar Firepot is gevestigd.

De maaltijden van Firepot zijn voedzaam en smaakvol en gebruiken natuurlijk ingrediënten. In tegenstelling tot andere, goedkopere gevriesdroogde maaltijden, worden de ingrediënten niet afzonderlijk gedroogd en in een zakje gedaan. Firepot maaltijden zijn als échte maaltijden gekookt en daarna gevriesdroogd. Langzaam gegaard met natuurlijke ingrediënten. Ingrediënten waarmee je in je eigen keuken ook zou koken.

De maaltijden zijn gebalanceerd voor jouw avontuur: ze bevatten precies de goede mix van proteïne, koolhydraten en vezels en maar een snufje zout. Je vindt dus geen E-nummers, smaakversterkers of conserveringsmiddelen in de maaltijden van Firepot. Ook vind je, in tegenstelling tot andere outdoor maaltijden, geen palm olie in de maaltijden.

Normale en grote verpakkingen

De normale verpakking van 105-135 gram is ruim voldoende voor één hongerig persoon. Als ze gehydrateerd zijn heb je een flinke maaltijd van 500 gram of meer.

Voor de pittigere avonturen waarbij je meer calorieën nodig hebt, of voor de onstilbare honger, zijn er ook grote (XL) maaltijden van 160-200 gram. Flinke maaltijden met 750 kcal tot wel in de 900!

Nu in de webshop

De Firepot maaltijden zijn vanaf nu verkrijgbaar in de webshop op Start Hiking. Op het moment hebben we vier varianten in ons assortiment: pittige pork noodles, porcini paddenstoelen risotto, runderstoof met parelgerst én de ontbijttopper: varkensvlees met bonen, de outdoor equivalent van een full british breakfast!

De maaltijden zijn vooralsnog verkrijgbaar op nabestelling, wat betekent dat je rekening moet houden met een weekje levertijd. Dat is het echter zeker waard!

Vanaf nu vind je heerlijke maaltijden van Firepot food in ons assortiment, naast de heerlijke maaltijden van REAL Turmat en REAL Field meal. Maaltijden met natuurlijke ingrediënten en een fantastische smaak. Neem snel een kijkje in onze webshop!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *