Geplaatst op Geef een reactie

Nieuw Clif Bar

Nieuw in onze webshop: Clif Bar! En daarmee ook een nieuwe categorie: snacks. Lees snel verder!

Clif Bar

Clif Bar’s zijn energierepen voor avonturiers. Of je nu gaat hiken, fietsen, wandelen, kayakken, trailrunnen of een triathlon gaat doen.

Start Hiking verkoopt de traditionele Clif Bar’s. Energie repen met voedzame, organische ingrediënten. Voeding voor prestaties met een geweldige smaak. De repen zijn vrij compact en geschikt voor langere, pittige hikes. Ze bevatten aardig wat suiker voor een echte energy boost – iets wat je op een lange hiken kan gebruiken en een goede mix van langzame energie, proteïne, vezels en vitaminen.

Iedere reep bevat vitamines B6 en B12 die bijdragen aan de geleidelijke levering van energie aan het lichaam. Ook zijn ze een bron van proteïne en vezels. De repen hebben rond de 240 calorieën en kun je daarom ook prima gebruiken als ontbijt! Maar ook als flinke snack, eerste gang of als toetje zijn ze geschikt. Als je sport moet je immers goed blijven eten om je energie aan te vullen. Daarvoor zijn de Clif Bar’s bij uitstek geschikt. Genoeg energie hebben ze wel! Kies dus Clif Bar met gezonde ingrediënten voor jouw avontuur!

Nieuw Clif Bar

Snacks

Snacks is een nieuwe categorie op Start Hiking. De Clif Bar’s zijn per direct verkrijgbaar. Ook vind je wat snacks van REAL on the Go en TentMeals. Hopelijk komen hier in de toekomst heerlijke, natuurlijk producten bij die perfect zijn voor jouw eerste hike. Of andere sport!

Dus. Vanaf nu zijn er Clif Bar’s verkrijgbaar – je vindt in onze webshop al verschillende smaken. Neem snel een kijkje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *