Geplaatst op Geef een reactie

Review Clif Bar Crunchy Pindakaas

review clif bar crunchy pindakaas

Tijd voor een review Clif Bar Chruncy Pindakaas. Snacks kiezen voor jouw hike is natuurlijk voor een groot deel af van persoonlijke voorkeur. Toch zijn reviews handig om een idee te krijgen van de wat er zoal te krijgen is: verpakking, voedingswaarde, textuur en smaak. Dit keer de review de Clif Bar Crunchy Pindakaas!

Verpakking en voedingswaarden

De Clif zit in een mooie wikkel met een mooi kleurtje wat je gelijk aan pindakaas doet denken. Belangrijker is dat de wikkel een week in de tas prima overleefd. Op de achterzijde zit een heel boekwerk met vertalingen – een beetje onnodig, maar die trek je er zo af.

In de reep van 68 gram zitten maar liefst 280 kcal. Dat maakt de Clif de perfecte snack tussen maaltijden door. De energiereep bevat gemiddeld genomen relatief veel vet en proteïne ten opzichte van de klassieke ‘energybar’, waarmee de reep bij uitstek geschikt is voor duursporten als fietsen of hiken. Ook na je hike kan je deze reep een goede bijdrage leven aan je herstel door de relatief grote hoeveelheid proteïne. Of neem deze reep mee als snack tijdens het skiën – want op de latten hebben wij deze reep getest! De ingrediëntenlijst ziet er goed uit – in deze repen vind je geen palmolie!

Textuur en smaak

De reep is wederom lekker smeuïg, zoals je kan verwachten van Clif bars. Gelukkig is de reep ook ‘crunchy’ zodat de reep ook de nodige textuur heeft. Af en toe proef je een beetje zout, wat de reep erg smaakvol maakt. Je proeft uiteraard pindakaas – maar absoluut niet overheersend. Eigenlijk is het een kruising tussen een groot pindakaas koekje en een muesli reep! Kortom, een lekkere reep om tussendoor je energiepeil wat bij te vullen. Daarbij Hopelijk heb je wat aan deze review clif bar crunchy pindakaas bij het uitzoeken van de snacks voor jouw hike avontuur!

Clif Bar Crunchy Pindakaas

€ 1,95
8.2

Verpakking

7.0/10

Textuur

8.5/10

Smaak

8.7/10

Prijs/kwaliteit

8.5/10

Pluspunten

  • Pindakaas - maar niet overheersend
  • Bomvol energie
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.