Geplaatst op Geef een reactie

REAL Field Meal vernieuwd – nu 700 kcal!

REAL Field Meal vernieuwd

De REAL Field Meal maaltijden zijn vernieuwd! Waar de maaltijden voorheen rond de 540 kcal zaten, zit de nieuwe versie rond de 700 kcal. Goed nieuws dus voor de grote eter! Door de grotere inhoud en het hogere aantal calorieën differentieert REAL Field zich nu écht van het meer consumenten gerichte REAL Turmat. De maaltijden komen grotendeels in dezelfde smaken, maar met een flinke hoeveelheid extra energie!

Toch zijn er enkele nieuwkomers: zo is er een nieuwe maaltijd met lam én maakt de Pasta Provence zijn entree. Deze maaltijden zijn niet onder het REAL Turmat label te verkrijgen, dus wellicht een goed moment om zowel deze smaken áls de grotere portie te proeven! De REAL Field Meal maaltijden hebben houdbaarheid tussen 2025 en 2026, perfect om in te slaan voor je komende avonturen.

Kortom; er komt de nodige keuze bij in het assortiment van je favoriete Noorse maaltijden. Naast het volledige assortiment REAL Turmat vind je nu ook een uitgebreide selectie REAL Field Meal vernieuwde versie – waaronder ook de Arctic Rations voor de extreem grote honger in onze webshop. Als kun je deze ook prima meenemen bij een dagwandeling wat mij betreft!

REAL Field Meal vernieuwd
De nieuwe lam met rijst en linzen

Nu in de webshop

Je vindt de maaltijden van REAL Field Meal vanaf nu in onze webshop. In de categorie maaltijden vind je al een ruime selectie en deze wordt in de komende weken verder uitgebreid. De ontbijtjes van REAL Field Meal die je nu in onze shop vindt zijn nog de versies met 540 kcal en zijn momenteel in de aanbieding! Zodra deze voorraad ons magazijntje heeft verlaten, worden deze ook vervangen door de 700 kcal versies.

REAL Field Meal is vernieuwd en vind je vanaf heden in onze webshop. De maaltijden zijn van 540 kcal naar 700 kcal een flink stukje gegroeid en stillen daarmee nóg beter jouw honger op avontuur. Neem snel een kijkje in onze webshop en probeer gerust alle smaken en varianten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.