Geplaatst op Geef een reactie

Start Hiking is online!

Welkom! Start Hiking is online.

Leuk dat je op onze website kijkt! De website is nét online. Start Hiking helpt bij de eerste stapjes in de natuur. Onze website bestaat uit drie centrale thema’s: uitrusting die wij verhuren, kennis over hoe je met die uitrusting om moet gaan en inspiratie voor jouw eerste tocht. Neem gerust een kijkje!

Start Hiking

Ben je geïnteresseerd in (actieve) vakanties in de natuur? Ben jij ook geïnteresseerd in een duurzamer, stressvrijer en gezonder leven? Hiken is dan perfect! Andere mensen denken er net zo over, gezien de groeiende aantallen wandelaars op bekende wandelpaden als de West Highland Way en Kungsleden.

Het probleem bij hiken, zeker meerdaagse hikes met (wild)kamperen, is dat het speciale uitrusting behoeft die vaak een forse investering vergt. Meerdere dagen in de wildernis, terwijl je slaap, kookt en eet, wast en wandelt in de natuur is echter super tof!

Lijkt jou dat ook wat, dan ben je bij Start Hiking aan het goede adres. Wij verhuren hiking uitrusting, in twee opties: ‘slapen’ en ‘hiken’. Er zijn natuurlijk vele redenen om te huren en bij ons huur je complete sets kwalitatief goede materialen, inclusief reiniging! Zo maken we hiken toegankelijk. Daarnaast helpen we je verder door kennis te delen over die uitrusting en het inspireren van mensen om te gaan hiken. Vandaar: Start Hiking!

Blog

Start Hiking heeft ook een blog. Op deze blog zul je verschillende berichten vinden die passen bij de thema’s uitrusting, kennis en inspiratie. We zullen met enige regelmaat blogs posten met uitleg over uitrusting, tips en tricks, foto’s en video’s, wandelverslagen en wandeltips en nog veel meer. Houd ons blog dus in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief om de leukste blogs niet te missen!

_DSC0003
_DSC9727
Lightroomexport-0197
Lightroomexport-0033
Lightroomexport-40105
previous arrow
next arrow
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *