Geplaatst op Geef een reactie

Interview ‘People of the Outdoors’

Recentelijk ben ik geïnterviewd voor ‘People of the Outdoors’, een serie door Gareth Mate op zijn blog. Geïnteresseerd? lees snel verder!

Gareth Mate

Gareth is een Engelsman die in Nederland woont en werkt. Hij is gepassioneerd over het buitenleven of in het Engels ‘The Great Outdoors’. Hij heeft een blog waarop hij zijn ervaringen, gedachten en foto’s deelt. Je vindt zijn blog hier!

People of the Outdoors series

Een onderdeel van zijn blog is de serie ‘People of the Outdoors’ waarin personen langskomen die, in zijn ogen, inspireren en motiveren om meer naar buiten te gaan. In de serie neemt hij interviews af met die personen om persoonlijke verhalen en foto’s/beelden te delen.

Interview

Toen ik begon met Start Hiking, ben ik ook begonnen met een Instagram account: helemaal van deze tijd. Daar post ik elke dag foto’s uit mijn eigen archief. Al snel ging Gareth mij volgen en bij verschillende foto’s stuurde hij een berichtje en kwamen we in gesprek over het buitenleven. Toen hij met zijn nieuwe serie begon, kreeg ik al snel een berichtje of ik daaraan wilde mee werken. Natuurlijk!

In het interview met mij in de serie ‘People of the Outdoors’ ga ik onder andere in op mijn favoriete outdoor gebieden, zoals Torres del Paine en Noordelijk Zweden, mijn motivatie om naar buiten te gaan, en dat alles onder begeleiding van een paar mooie foto’s en video’s uit mijn archief.

Het interview vind je hier!

People of the Outdoors

Je kan Gareth volgen op zijn blog en op instagram als je z’n werk tof vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *